Govorili su svi kako je operisala kičmu: Ovako danas izgledaju Divna i Marko DNK, dobili su još jedno dijete, iznenadit ćete se kad ih vidite – SuperCarobniSvijet

Govorili su svi kako je operisala kičmu: Ovako danas izgledaju Divna i Marko DNK, dobili su još jedno dijete, iznenadit ćete se kad ih vidite

Vjerujemo kako se sjećate neobičnog para iz emisije “DNK” – Divne i Marka Milanovića, koji se proslavio učešćem i u realitiju “Zadruga”.

Oni su nakon showa nestali iz javnosti, a prije nekoliko mjeseci dobili su još jednog sina.

U najavi nove emisije “Paparaco lova” moguće je vidjeti kako njih dvoje danas izgledaju.

Ono što svakako najviše pažnje privlači u ovom prizoru je to što je cijela porodica na okupu, odnosno što je u zagrljaju svojih roditelja djevojčica koja im je bila oduzeta tokom boravka u “Zadruzi”.

Kičmeni stup, također poznat kao kralježnica ili kralježnica, dio je aksijalnog kostura. Vertebralni stup je definicijska karakteristika kralježnjaka u kojem je notochord (fleksibilna šipka ujednačenog sastava) pronađena u svim akordima zamijenjena segmentiranom serijom kostiju: kralježaka odvojenih intervertebralnim diskovima. U kralježnici se nalazi spinalni kanal, šupljina koja okružuje i štiti leđnu moždinu.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *