Ovo je najlakši način da budete sretni oko toga kako izgledate: Smjesa poslije koje će bore na vašem vratu i dekolteu odmah da nestanu – SuperCarobniSvijet

Ovo je najlakši način da budete sretni oko toga kako izgledate: Smjesa poslije koje će bore na vašem vratu i dekolteu odmah da nestanu

Problem sa kojim se većina pripadnica ženskog spola susretne kad tad, a koji njima itekako smeta zbog estetskih razloga jesu bore na dekolteu i na vratu koje se primjete čim vas neko pogleda u lice. Ako želite da sačuvate elastičnost i zategnutost svoje kože, mi vam preporučujemo da u što većoj mjeri izbjegavate prženo i masno meso, te da bježite i od namirnica koje su prethodno industrijski obrađene.

Ono što vam treba jeste da pripremite jedan krastavac, u obzir dolazi i svjež i onaj zamrznut, zatim jedno žumance, te jedna mala kašika kokosovog ulja. Taj mali krastavac ogulite i izrežite, pa ga stavite u blender, da bi potom tu smjesu koju dobijete izmiješali sa žumancetom i kokosovim uljem.

Ta pasta se po pravilu nanosi na sve kritične regione na vašem tijelu, a dovoljno je da je ostavite da odstoji nekih pola sata. Samo je isperite sa puno hladne vode, a rezultati koji će vremenom da postanu itekako vidljivi će i vas, ali i sve u vašoj blizini da naprosto obore s nogu.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *