Jelena Karleuša dotukla Džejlu Ramović riječima – rekla da joj je to najgore pojavljivanje ikad u emisiji – SuperCarobniSvijet

Jelena Karleuša dotukla Džejlu Ramović riječima – rekla da joj je to najgore pojavljivanje ikad u emisiji

Jedna od kandidatkinja u koju svi gledaju kao u jednog od glavnih favorita za pobjedu u poznatom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ je Džejla Ramović, kako je dosad iz kruga u krug fascinirala članove žirija.

Ipak, sama je sebi postavila itekako visoke standarde, pa se tako sada očekuje da ponovo nadmaši samu sebe, a u posljednjem krugu je počela da dobija i kritike na račun svog pjevanja. Okrutna je bila Jelena Karleuša koja joj je rekla da je to dosad bio njen najgori nastup u takmičenju, te da je pjevala bez ikakvih emocija.

Ništa blaža nije bila ni Ana Bekuta koja joj je poručila da bira pjesme koje su metaforički rečeno prevelik zalogaj za njen glas koji je izrazito blag. Ipak, Džejla je opet skupila svih šest glasova od članova žirija, pa je prošla i u šesti krug takmičenja, koje se polako privodi kraju, pa dolazimo i do polufinala i finala u skorijem periodu.

Ipak, Marija Šerifović, koja je sve radila sa Džejlom kao njena mentorica i dalje vjeruje u svoju kandidatkinju, te je svima poručila da njih dvije imaju pripremljene asove u rukavu koji će im pomoći da Džejlu pošalju sve do finala, te je na ovaj način svima njima dala do znanja da ne planira da dopusti da joj poljuljaju kandidatkinju.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *