Ogromna promjena kod Ane Nikolić: Dala 10.000 Eura za liposukciju, isisala svo salo iz sebe. – SuperCarobniSvijet

Ogromna promjena kod Ane Nikolić: Dala 10.000 Eura za liposukciju, isisala svo salo iz sebe.

INVAZIVNIM METODAMA DA BI SKINULE SALO NA SOTMAKU SU SE PODVRGLE VELIKE POZNATE LIČNOSTI, NEDAVNO JE TO UČINILA I ANA NIKOLIĆ KOJA JE URADILA LIPOSUKCIJU, KAKO JE NAVEO KURIR.RS

Ugojila se pjevačica drastično, ona je promijenila svoj lični opis, pokušavala je smršati na razne moguće načine, ali ništa joj nije polazilo za rukom.

Kad započne rigoroznu dijetu i kad počne da trenira, jako brzo posustane u tome, vrati kilograme. Upravo zbog toga, Ana Nikolić je odlučila da odradi liposukciju tijela, tek nakon nekoliko dana će biti vidljivi rezultati.

zvor koji je dobro obaviješten je sljedeće rekao ”Ana se podvrgla ovom savremenom zahvatu za isisavanje sala iz pojedinih dijelova tijela na jednoj privatnoj klinici. Nije više mogla da se muči, pa je odlučila da sve riješi uz pomoć hirurga, One je odlično podnela operaciju, koja nije imala nikakvih komplikacija. Hirurg se navodno najviše posvetio zahvatu stomaka, butina i ruku, gdje je imala najviše masnoće. Nju je sve ovo koštalo oko 10.000 eura, budući da je bilo dosta posla na operacionom stolu”

Ana ne smije jesti sve da bi tijelo poprimilo novi oblik, njoj je nova ishrana prepisana. Nije kao mnoge dijete rigorozna, ali će se Ana sa ovom ishranom zdravje hraniti, prirodnog šećera će unositi u organizam kao i više povrća

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *