Mama me ne želi više: Ovog dječaka iz Bosne koji ima 8 godina majka ostavila na ulici zbog nove ljubavi – SuperCarobniSvijet

Mama me ne želi više: Ovog dječaka iz Bosne koji ima 8 godina majka ostavila na ulici zbog nove ljubavi

Danas vam donosimo jedno jako tešku i srceparajuću priču koja se dogodila prošli mjesec. Policajci su pronašli njegovu nesretnu 38-godišnju majku, državljanku BiH, koja je potvrdila da ne želi dijete jer sad živi sa svojim novim partnerom. Scena iz gradića Karmanjola blizu Torina šokirala je kompletnu Italiju. Prolaznici i vozači primjetili su dječaka od samo 8 goddina kako sam luta putem po jezivoj hladnoći.

Slikovni rezultat za napusten djecakNa sebi nije imao čak ni jaknu, bio je potpuno promrzao, nego je bio u tankom džemperu dok je satima besciljno išao duž obližnjeg autoputa rizikujući da ga pregazi neko vozilo. ” Mama me više nikako ne želi u svojoj blizini. Izbacila me iz kuće, ne znam šta da radim?. Sada živi s drugim muškarcem, a ja tražim svoje rođake”, jecajući je rekao ovaj tužni dječak frapiranim policajcima koji su ga identifikovali poslije prijave građana.

Detaljnom istragom je utvrđeno da je nesretni dječak govorio suhu istinu. Policajci su pronašli njegovu 38-godišnju majku, državljanku BiH, koja je potvrdila da ne želi dijete jer sad živi sa svojim novim partnerom.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *