CECA SE PONOVO BAHATI: Anastasiji kupila poklon za rođendan a kada čujete CIJENU zavrtjet će vam se u glavi – SuperCarobniSvijet

CECA SE PONOVO BAHATI: Anastasiji kupila poklon za rođendan a kada čujete CIJENU zavrtjet će vam se u glavi

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JE KĆERKA POPULARNE SRBIJANSKE PJEVAČICE SVETLANE CECE RAŽNATOVIĆ KOJA JE PROSLAVILA SVOJ 21.ROĐENDAN.

Mama je njene zabave do sada finansirala, ali ovog puta, Anastasija je rekla da će pokriti sama troškove svoje glamurozne zabave. Krenula je majčinim stopama gdje gradi uspješnu muzičku karijeru.

Potpuno nezavisna i samostalna je postala, Ceca je odlučila zbog toga da joj priredi i iznenađenje. Mama joj je naručila unikatnu ogrlicu za rođendan od svog prijatelja i poznatog zlatara Nebojše Bojovića.

Poklon je zaista skup, pošto je u pitanju lanac od bijelog zlata sa dijamantom, a pretpostavlja se kako je vrijednost od 10 hiljada eura, Ceca nikad nije žalila da troši novac kad su u pitanju njena djeca.

Ceca je i sama uvijek govorila da je izuzetno ponosna na svoju kćerku Anastasiju, kao i na sina Veljka koji je sinoć imao bokserski meč pred svojom publikom u Beogradu gdje je pobijedio Hrvata Mrvalja tehhničkim nokautom.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *