Na Pomolu Nova Afera: Isplivao Žestoki Snimak Ane Korać I Darka Lazića, Odradio Ju Je Pošteno – SuperCarobniSvijet

Na Pomolu Nova Afera: Isplivao Žestoki Snimak Ane Korać I Darka Lazića, Odradio Ju Je Pošteno

POSLJEDNJIH NEKOLIKO MJESECI, NA MEDIJSKIM TAPETAMA SE NALAZI ANA KORAĆ, POŠTO JE NJEN BIVŠI DEČKO PROGOVORIO O MUTNIM POSLOVIMA KOJE JE VODILA OVA STARLETA.

Riječ je o Filipu Mijatovu koji je otkrio da ga je Ana varala sa pjevačem Darkom Lazićem, da je 2016.godine bila s njim u vezi, a sad je iznio sav njen prljav veš da bi joj se osvetio. Darko je bio u braku sa Anom Sević, a inače on se mnogo dopao Ani Korać koja je željela da ga ima za sebe, iako je bila u vezi sa Mijatovim.

U kontekstu prostitucije se provlači Ana u posljednje vrijeme, sumnjivo je malo i odakle joj taj silni novac, kupila je automobil vrijedan 100 hiljada eura. Pokušava vješto da izbjegne, ali Aleksandra i Stanija su je raskrinkale rekavši da od modelinga nije mogla kupiti automobil koji vrijedi toliko novca.

Mijatov je nastavio rekavši:

Pored toga navodno se pojavio i snimak Ane Korać i Lazića na kojem pjevač žestoko sašiva starletu. Čini se da Ana opasno nabija rogove Davidu Dragojeviću koji u ovom kontekstu ispada blago rečeno izuzetno naivan.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *