Donald Trump voli i sluša jednog narodnjaka iz naše regije: Čak ima i njegovu fotografiju sa kojom je osvanuo na društvenim mrežama – SuperCarobniSvijet

Donald Trump voli i sluša jednog narodnjaka iz naše regije: Čak ima i njegovu fotografiju sa kojom je osvanuo na društvenim mrežama

NIJE NIMALO LAKO BITI DIO ESTRADE I TAKO OSTATI ZANIMLJIV NA NA DUŽE VRIJEME, MNOGI PJEVAČI I PJEVAČICE NA RAZNE NAČINE POKUŠAJU OSTATI ŠTO JE MOGUĆE DUŽE ZANNIMLJIV JAVNOSTI, NEKI IDU U KRAJNOSTI, A ČESTO IM POĐE ZA RUKOM DA NA SEBE SKRENU PAŽNJU.

Pogotovo nije lako onim pjevačima koji se nalaze na estradi već duži niz decenija, slabo barataju društvenim mrežama i ne snalaze se najbolja sa silnim aplikacijama i kompjuterima koje mogu pomoći oko karijere u ovim modernim vremenima.

A takav nije Boro Drljača, unatoč tome što je više od pedeset godina na estradi, u tim godinama je postoa jako ozbiljan INFLUENSER na društvenim mrežama. Jedno vrijeme su se pitali ljudi ko stoji iza njegovog profila na tviteru, Bora je sam nekoliko puta u razgovoru sa novinarima i na televiziji istakao da voli biti na društvenim mrežama, da voli da ih koristi za svoju promociju i da je sve bolji u tome svakog dana.

Bilo je tu mnogo šaljivih komentara.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *