NIKADA IH NISMO VIDJELI, A PRAVE SU LJEPOTICE: Kćerke ZDRAVKA ČOLIĆA čestitale ocu rođendan, A TEK KAD VIDITE KAKO IZGLEDAJU! – SuperCarobniSvijet

NIKADA IH NISMO VIDJELI, A PRAVE SU LJEPOTICE: Kćerke ZDRAVKA ČOLIĆA čestitale ocu rođendan, A TEK KAD VIDITE KAKO IZGLEDAJU!

Zdravko Čolić slavi svoj 68.rođendan, tim povodom su mu i njegove kćerke uputile čestitku. Iako je Čola dobio čestitke od brojnih kolega, sigurno su mu najdraže koje je dobio od kćerki Une i Lare, ali i od supruge Aleksandre koje sve ove godine uporno drži dalje od očiju javnosti, i možemo reći da je vješt u tome.

Una je objavila sliku gdje su sestra i tata na njoj, a pootm je napisala i emotivnu poruku, rođendansku.

Srećan rođendan najboljem tati na svijetu! Moj uzor, moje sve! Volim te najviše na svijetu! – napisala je Čolina starija kćerka na Instagramu.

Malo o Čoli: Rođen je 30. maja 1951. godine u Sarajevu, a djetinjstvo je proveo na Grbavici. Kao dijete se više zanimao za sport nego za muziku. Najprije je bio golman u juniorima “Željezničara”, da bi ubrzo shvatio kako mu atletika više leži. Na jednom natjecanju osvojio je drugo mjesto, odmah iza tadašnje atletske zvijezde Nenada Stekića. Ipak, kako Čolić kao sportaš nije postizao veće rezultate, a kako je imao velikog talenta za recitiranje, podrazumijevalo se da sudjeluje u školskim priredbama.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *