Nezapamćen slučaj u Austriji: Profesor pljunuo učenika nakon što je ovaj pustio ‘srpsko kolo’ (VIDEO)!! – SuperCarobniSvijet

Nezapamćen slučaj u Austriji: Profesor pljunuo učenika nakon što je ovaj pustio ‘srpsko kolo’ (VIDEO)!!

Veliki skandal ovih dana potresa cijelu Austriju nakon što su se pojavile snimke na kojima grupa mladića jedne škole u Beču maltretira i udara profesora tokom održavanja nastave. I dalje se špekuliše o razlozima ovakvog napada,a jedni su na strani učenika dok su drugi uz profesora. Svjedoci su drugi učenici koji su ipak rekli da su njihovi “opasni” drugari maltretirali profesora.

Udruženje profesora Austrije je ponudilo najbolje advokate ovom profesoru da dobije na sudu velike pare od odštete radi pretrpljenog zlostavljanja na poslu tokom radnog vremena. Učenici koji su sve ovo uradili su korijenima iz Srbije. U nastavku nam ostaje da vidimo kako će se sva ova jako neugodna priča završiti na relaciji profesor i učenici.

Mnoge stranke u Austriji su također osudili ovakve ispade mladih ljudi koji pohađaju tamošnje škole i apeluju na roditelje da što više razgovaraju sa svojom djecom te da ih po svaku cijenu pokušaju odvratiti od nasilja. Kako se špekuliše da će učenici biti izbačeni iz te škole u kojoj se desio ovaj incident.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *