Više nije mogao da šuti, Zoran Marjanović priznao sve: Sve vrijeme sam krio ovo o čovjeku koji je moju Jelenu likvidirao – SuperCarobniSvijet

Više nije mogao da šuti, Zoran Marjanović priznao sve: Sve vrijeme sam krio ovo o čovjeku koji je moju Jelenu likvidirao

ZORAN MARJANOVIĆ JE REKAO DA ĆE CIJELI SVOJ ŽIVOT POSVETITI TOME DA PRONAĐE ČOVJEKA KOJI MU JE UBIO ŽENU JELENU KRSMANOVIĆ MARJANOVIĆ.

I da nije živ, ja ću njegov grob pronaći, kazao je Zoran, suprug inače likvidirane pjevačice. Moje dijete bez majke odrasta, imao je neko ovdje bolesne porive, ja ću se posvetiti tome dok sam živ da tog prokletog monstruma pronađem koji je zavio cijelu moju porodicu i mene u crno. On neće pobjeći, ja vam glavom to garantujem.

Zoran Marjanović se inače teretio da je svoju suprugu ubio, ne može ni dan danas shvatiti šta se tog kobnog dana desilo u aprilu prije tri godine na nasipu u Borči.

Zoran je rekao da je siguran da će se počinioc kad tad privesti pravdi. Čovjek na bol navikne vremenom, nauči živjeti s tim, ali nikad u duši mu ne zacjeljuje rana.

Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *