Čekala je dečka na aerodromu: Kad se okrenula, imala je šta da vidi, cijeli svijet joj se srušio u tom trenutku – SuperCarobniSvijet

Čekala je dečka na aerodromu: Kad se okrenula, imala je šta da vidi, cijeli svijet joj se srušio u tom trenutku

NA DALJINU UOPŠTE NIJE LAKO ODRŽAVATI VEZU U DANAŠNJE VRIJEME, MNOGI SU POKUŠALI, BEZUSPJEŠNO IPAK, OPSTANU SAMO ONE NAJJAČE, I TO JAKO RIJETKO, DOSTA MEĐUSOBNOG RAZUMIJEVANJA JE POTREBNO, KAO I VREMENA I ODRICANJA, ALI I STRPLJENJA.

Teško je kada ne možete duže vremena zagrliti voljenu osobu, koju ste poželjeli baš onako jako, kad ne možete da zajedno provedete vikend ili neke praznike pogotovo ono pred Novu Godinu.

To je posve simpatična djevojka koja je imala sreću što njen momak toliko voli, odnosno što je on toliko želio da njen muž postane, a kako su odnedavno zaručeni, on je često dolazio, posjećivao da bi se vidjeli, lijepe trenutke su zajedno proveli, a sa velikim osmijehom na aerodromu je oduvijek dočekivala.

Radi se o Lindzi Grejem koja je sjedila na aerodormu sasvim mirno i čitala časopis, jedva je čekala da svog dečka ponovo vidi. Nisu se više od mjesec dana vidjeli.

Njoj je prišao jedan stranac i kao grom iz vedra neba prišao i pitao da li može sjesti kraj nje. On se činio kao fina osoba, a u jednom trenutku je počeo da pjevuši pjesmu koja je bila poznata Lindzi.

A potom, pogledajte šta se desilo u nastavku

Loading..
Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *