Adam Labunski diskvalifikovan iz Zvezda Granda!! Takmičar oko kojeg se digla velika prašina zbog svađe njegovog oca sa žirijem je izbačen!! – SuperCarobniSvijet

Adam Labunski diskvalifikovan iz Zvezda Granda!! Takmičar oko kojeg se digla velika prašina zbog svađe njegovog oca sa žirijem je izbačen!!

Adam Labunski Makedonski pjevač je zvanično diskalificiran iz daljeg takmičenja Zvezda Granda nakon što je tako odlučila Marija Šerifović koja je bila njegov mentor . “Teško je bilo izaći na kraj sa njegovim ocem i nismo našli zajednički jezik te je najbolje bilo da prekinemo suradnju” izjavila je Marija te samim time kako je ostao bez mentora znači i da je zvanično izbačen iz daljeg takmičenja.

Momak izuzetnih vokalnih sposobnosti će tako čekati neku drugu priliku, ruku na srce mnogo je bio svojeglav i njegov otac nije želio da trpi nikakve kritike upućene njegovom sinu smatrajući da je on najbolji i da mu ne trebaju nikakvi mentori. Labunski je tako kao jedan od favorita ispao na jedan jako loš način.


Narednu emisiju Zvezda Granda gledajte u subotu od 21 sat u programu Nove BH . Ove godine se kao favorit nameće Dzejla Ramović čudo od dijeteta kako je nazivaju je prema svima veliki favorit za pobjedu ove godine.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *