Popularna glumica bila glavna prostituka, plaćali su najviše za nju: Partnerka uhapšenog makroa otkrila ko su bili njeni klijenti, a i koga su podvodili – SuperCarobniSvijet

Popularna glumica bila glavna prostituka, plaćali su najviše za nju: Partnerka uhapšenog makroa otkrila ko su bili njeni klijenti, a i koga su podvodili

Tokom hapšenja popularnog makroa Mihaila Maksimovića, pojavila se informacija kako je on kao klijente imao i jednu popularnu osobu.

Radi se navodno o dizajnerici mode koja je uspješnu saradnju imala sa Mihailom, a u njegovom laptopu je potom pronađena mreža saradnika. Nije jedina žena iz svijeta mode koja je odlučila da uradi tako ponizan korak, odnosno da podvodi mlade djevojke.

Popularna dama je radila nekoliko godina to prije nego će njeno mjesto ona zauzeti. Radila je za medije jako dugo, imala je zbog toga i veliki broj kontakata, kazao nam je sagovornik.

Dugo godina je radila za medije devedesetih godina, gdje je stekla i veliki broj poznanstva. Posredstvom jedne modne agencije je sve krenulo, sa biznismenima je krenula mlade djevojke podvoditi, kao i političarima i sportistima, kasnije je uvezala i one manje poznate.

Inače, među poznatim koje su bile uključene u mrežu su Ana Korać, Nataša Šavija, Mimi Oro i Sanja Stanković.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *