KUPILA SAM NAJOBIČNIJU MAJICU SA BISERIMA, A ONDA IZAŠLA, CIJELI GRAD JE GLEDAO U MENE: Pogledala sam dole i sve mi je bilo jasno!! – SuperCarobniSvijet

KUPILA SAM NAJOBIČNIJU MAJICU SA BISERIMA, A ONDA IZAŠLA, CIJELI GRAD JE GLEDAO U MENE: Pogledala sam dole i sve mi je bilo jasno!!

Unazad nekoliko godina u svijetu je ova vrsta majica postala trend ,ali kako stoje stvari ima jedan veliki problem oko ove majce. Naime pojavila se jedna slika mušterija koja je dozivjela jako velike neugodnosti nakon što je obukla,a nije to niti primjetila.

Kada se ova majca kombinuje nije preporučljivo ništa preko nje više oblačiti ,a pogotovo neki duks jer se vaše bradavice potpuno ocrtavaju te vam donose mnogo neugodnosti. Ova nesretna žena je svoju fotografiju podijelila na društvenim mrežama i skrenula pažnju ženama širom svijeta na ovaj problem.

Odlučila je ipak zadržati ovu neobičnu majcu koja ruku na srce jeste u modi danas,ali će u buduće sigurno više voditi računa o tome šta će obući preko nje. Vi pogledajte fotografije i povedite računa da se i vama ne bi desila ista stvar. Hvala vam što nas pratite i što ste uz nas.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *