Kćerka iz prvoga braka Željka Joksimovića objavila fotografiju koja je stara više od 20 godina: Htjela je da malo raznježi svoje fanove, ali svi su gledali u samo jedan detalj na slici (FOTO)! – SuperCarobniSvijet

Kćerka iz prvoga braka Željka Joksimovića objavila fotografiju koja je stara više od 20 godina: Htjela je da malo raznježi svoje fanove, ali svi su gledali u samo jedan detalj na slici (FOTO)!

Poznavaoci muzičke scene u regiji svakako su čuli za poznatog pjevača Željka Joksimovića koji po mnogim mjerilima spada u red najpopularnijih i najpoznatijih pjevača u regiji, a posebno u Srbiji.
Ono što se zna kada je Joksimović u pitanju je da je on u braku sa svojom suprugom Jovanom, koja je poznata TV voditeljica i sa kojom ima troje djece i to sina Kostu i blinakinje Srnu i Anu.

Međutim, ono što njegovi obožavatelji donekle manje znaju je da je to Željkov drugi brak i da pjevač iz svoga prvoga braka ima Kćerku Minu Joksimović, koja nekako svakoga novoga dana svima pokazuje određeni talent kojeg je naslijedila od oca, mada baš i ne voli da sve to pokazuje u jevnosti

Međutim, upravo je Mina ovih dana na društvanim mrežama obradovala sve fanove sa nekoliko svojih fotografija iz njenoga djetinjstva a na kojima se nalazi sa svojom majkom Vesnom. Fotografije su napravile prevu pometnju na društvenim mrežama, a posebno među njenim i Željkovim fanovima.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *