Daru sad niko ne može da zaustavi: Odmah nakon drame sa golim videom pjevačica ovo uradila – FOTO!! – SuperCarobniSvijet

Daru sad niko ne može da zaustavi: Odmah nakon drame sa golim videom pjevačica ovo uradila – FOTO!!

U jako brzom roku je video Dare koja postavila na društvene mreže, obišao citav svijet, te su mnogi vidjeli zapravo šta je ona uradila te večeri dok je bila sama usvojoj spavaćoj sobi.

Dara bez imalo stida I srama se nakon što je postavila taj video snimak, oglasila na društvene mreže, I naravno odma ga obrisala, te je izjavila ovo: “Šta ću, omaklo mi se, pa sam pritisnula pogrešno dugme, a morala sam malo da se vježbam.”Na njen video pristizao je veliki broj komentara, dok Dara na sve to nije davala puno pažnje, jer ona nije obratila pažnju na sve kritike koje je dobila.

Odma nakon toga počela je da postavlja videa, kako se vozi u autu I pjeva pjesme koje nju opuštaju.Dara je ubrzo uklonila sporni snimak ,ali veliku je mrlju bacila na sebe te se ponovo nakon nekog vremena ponovo našla u centru skandala. Podsjećamo da je prije par mjeseci u javnost stigao i veliki broj fotografija gdje je Dara bila gola. 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *