Savjet Bake Milice (84) Koja Nije Bila Bolesna 40 Godina: Njena Tajna Je U Samo Ovom Sastojku!! – SuperCarobniSvijet

Savjet Bake Milice (84) Koja Nije Bila Bolesna 40 Godina: Njena Tajna Je U Samo Ovom Sastojku!!

Sa zimom i zimskim radostima neizostavne su i prehlade i gripe sa kojim se svako nosi na svoj način, bilo da odmah pojuri u doktorsku ordinaciju, što ima svoje prednosti i mane, bilo da prvo pokušava da stvar riješi sam alternativnom medicinom. Velika mana ove druge solucije je u tome što postoji zaista veliki broj ovakvih tekstova na internetu, pa se ponekad zateknete kako nemate pojma koji da sada isprobate.

U današnjem članku vam donosimo tekst Jelene Radojević, koji je ona napisala za Stil.kurir.rs, a problem sa kojim se ona susretala bio je slab imunološki sistem koji bi odmah poklekao pred prvom navalom virusa. Iako je uvijek unosila velike količine vitamina C, čaja, limunade, savjet njene bake je bio taj koji još je jedino i pomogao.Baka joj je odmah rekla da mora da uzme jedno poveće čeno bijelog luka i da ga pojede bez da ga kuha ili na neki način priprema. Savjetovala joj je da samo zalije čašom vode ako će joj biti lakše i da je to sve. Idući put kad budete imali problema sa imunitetom, prvo posegnite za ovim sastojkom.

Njena reakcija je odmah bila da će se poslije bijelog luka mučiti sa lošim zadahom, ali ju je baka uvjerila da se to ako samo proguta čeno bijelog luka, neće ni dogoditi. Čak i da se dogodi, uvijek to možete da riješite žvakanjem peršunovog lišća, zrna kafe i sličnih trikova koji će vam pomoći da se riješite zadaha u tom trenutku bolje nego ijedno drugo sredstvo koje se koristi.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *