Potrošila 50 hiljada eura da kao crnkinja izgleda: a kad vidite kako je prije izgledala, zapitacete se šta nije uredu sa njom – SuperCarobniSvijet

Potrošila 50 hiljada eura da kao crnkinja izgleda: a kad vidite kako je prije izgledala, zapitacete se šta nije uredu sa njom

Martina je bila obicna žena koja je jednog dana odlucila da ide u solarijum do te mjere da bi potamnjela i da bi izgledala kao crnkinja. Išla je i na crnjenje, jer je i sama rekla kako je ona crkinja i da je to njena rasa. Kazala je potom da jedva ceka da ode u Afriku, pošto je cula da je tamo sjajna hrana, mnogo ukusna.

Bolje je biti crn pošto imate i bolji osjecaj, kazala je u jednoj TV emisiji. Ona je nekada radila kao stjuardesa, a rekla je da je 80% crnkinja i njen suprug Majk je podržava u ovom poduhvatu, ne vidi ništa loše u tome.

U pocetku je htjela da izgleda kao barbika, imala je i svoju prvu operaciju tada, ali se vremenom ipak sve to promijenilo, pa je odlucila da bude nešto što nije svako. Tako je odbacila ideju da bude barbika, nju to nije zanimalo nikako.

Evo kako sada izgleda poslije svih tih silnih operacija

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *