OVO JE SIN ANE BEKUTE KOJEG JE OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU, A OVO ŠTO JE ON OTRKIO O SVOM OCU SVE JE RASPLAKALO! – SuperCarobniSvijet

OVO JE SIN ANE BEKUTE KOJEG JE OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU, A OVO ŠTO JE ON OTRKIO O SVOM OCU SVE JE RASPLAKALO!

Ana Bekuta je prije mnogo decenija dobila sina Igora sa 17 godina, a onda ga je ostavila u Domu za nezbrinutu djecu. Prije nekoliko godina ona je otkrila i razlog zbog čega je to uradila.

Igor Polić, sin Ane Bekute kojeg je pjevačica rodila 1976. godine kao tinejdžerka sa samo 17 godina, nikada majci nije zamjerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko mjeseci u domu za nezbrinutu djecu.

w3

I danas pričamo o tome i vjerujte da sam na taj period oduvijek gledao najnormalnije. Taman posla da majci zamjeram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je zakon takav bio tada, rekao je za Kurir, Igor koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

-Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo- otkrio je Igor Plić.

Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smiješio u krevetiću, nepogriješivo me poznajući. Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *