KADA SE PROBUDILA POSLIJE OPERACIJE I VIDJELA ŠTA JOJ JE SA RUKOM DEA JE SAMO OVO URADILA: Svi su zanijemili – SuperCarobniSvijet

KADA SE PROBUDILA POSLIJE OPERACIJE I VIDJELA ŠTA JOJ JE SA RUKOM DEA JE SAMO OVO URADILA: Svi su zanijemili

Voditeljica “Jutarnjeg programa” Dea Đurđević jučer ujutru doživjela je tešku i strašnu nesreću na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke.

Uslijedila je višesatna operacija, Dea je sve hrabro podnijela i u jednom trenutku je čak tješila prisutne.

dea-ns

Prve riječi koje je izgovorila bile su:

“Hvala Bogu da sam živa”.

Ljekari i policija su rekli da pribraniju osobu u trenutku nezgode nisu vidjeli. Ona je iako u teškom stanju, sačekala policiju i ljekare i bila sasvim svjesna u trenutku nesreće, prije operacije, kao i poslije iste.

 Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo šta da je podsjećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi, budući da se teška saobracjka dogodila, međutim, ona ne samo da ne želi da govori o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra djevojka. Ovde je prvih 72 satanajbitnije, tako da ćemo vidjeti kako će se sve odvijati- otkriva dobro upućeni izvor.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *