ŠUMADINAC UGLEDAO JELENINE SLIKE I DAO HIT KOMENTAR: Cijela Srbija plače od smijeha, ON ZNA NEŠTO O JELENI ŠTO NIKO NE ZNA! – SuperCarobniSvijet

ŠUMADINAC UGLEDAO JELENINE SLIKE I DAO HIT KOMENTAR: Cijela Srbija plače od smijeha, ON ZNA NEŠTO O JELENI ŠTO NIKO NE ZNA!

Svako malo se na internetu pojave novi likovi koji zabavljaju javnost nekoliko dana, a zatim potpuno padnu u zaborav jer nemaju taj kvalitet da bi dugo opstali na sceni, ali nekome je i tih 5 minuta slave dosta da o tome pričaju cijeli život i da budu prepoznatljivi na ulici među običnom svjetinom.

Jedan od takvih je i Zoran Šumadinac čija je pjesma “Autotjun” izazvala veliku pažnju javnosti uglavnom su komentari vezani za ismijavanje istog jer sama pjesma i i izvođenje nemaju uopšte kvalitet, ali kao što je poznato takvo je vrijeme da danas samo gluposti prolaze.

Zoran Šumadinac je rekao kako za Jelenu sada slijedi lijep period uspjeha i ona će izaći još veća i borbenija nego ikad, kako to on zna nije nam poznato, jer je čovjek šarlatan kakvog estrada nije dugo imala, a čini se kako ljudi rade sve i svašta samo da bi zaradili novac.

Slažete li se sa nama ili ne?

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *