Procurile tajne bilješke FBI-a: Pravi Tito je 1937.godine nestao, a SFRJ je vodio Nikolaj Lebedev – SuperCarobniSvijet

Procurile tajne bilješke FBI-a: Pravi Tito je 1937.godine nestao, a SFRJ je vodio Nikolaj Lebedev

MARIJAN DŽON MARKUL JE U LIVNU ROĐEN 1909.GODINE, DRŽAVLJANSTVO SAD-a JE DOBIO 1944.GODINE POŠTO JE TU ŽIVIO OSAM GODINA, A I DVIJE GODINE JE NJIHOVOJ VOJSCI SLUŽIO.

20.aprila 1955.godine, Marijan je u kancelariji FBI-a u LA ispričao jednu šokantnu istinu. Tvrdio je kako čovjek koji se predstavlja da je Josip Broz nije isti, nego da se radi o ruskom agentu, a pravi Tito je nestao još u Rusiji 1937.godine.

Markul je u dva navrata imao priliku da se susretne sa Titom, već prvi put je primijetio kako je drugačiji nego prije, pravi Tito, kako Markul tvrdi nije srednji prst imao, kao niti kažiprst na liejvoj ruci, dok je onaj sa kojim se susreo 1953.godine imao sve prste, jako je obrazovan bio, znao je da svira klavir. Bilo je čudno pošto pravi Tito nije znao, bio je neobrazovan i poticao je iz radničke porodice.

Josip Broz je visok bio 180 centimetara kada ga je ranije upoznao Markul, to je bilo u Parizu 1935. godine, dok je prevarant svega 160cm visok bio. Nije jedini koji je ubijeđen da je nestao pravi Tito, njegovo mišljenje su i njegova sestra i njen suprug dijelili koji su u tridesetim godinama prošlog vijeka poznavali Tita.

Mnogi smatraju kako je ruski agent Nikolaj Lebedev bio špijun i da se on predstavljao kao pravi Josip Broz Tito, koji je trebao da iskoristi saradnju jugoslovenske i američke vlade, dok je to bilo samo prividno da su imali loš odnos sa sovjetskom vladom. Šta vi o svemu mislite? Vjerujete li vi u ovo?

Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *