GINEKOLOG VAM OVO NEĆE REĆI, JER TO NE MOŽETE KUPITI: Uništava gljivice, bakterije i miris, više se ne morate sramiti – SuperCarobniSvijet

GINEKOLOG VAM OVO NEĆE REĆI, JER TO NE MOŽETE KUPITI: Uništava gljivice, bakterije i miris, više se ne morate sramiti

SVAKA ŽENA PRIJE ILI KASNIJE MORA DA ODE KOD GINEKOLOGA I TO SA SIMPTOMIMA KOJE DOBIJE O KOJIMA IM JE NEUGODNO GOVORITI.

To su stvari kao što su oticanje sluznice, bol u stomaku, sekret ružnog mirisa, genitalni svrbež ili crvenilo.

Upala sluznice vagine je vaginitis, to je uzrokovano patogenim bakterijama ili gljivicama. Boelst koja pogađa sigurno trećinu žena u repriduktivnoj dobi. Kako bismo razumjeli uzrok vaginitisa, važno je da imate na umu da je vaša vagina dom raznih mikroorganizama.

Ovisi o starosti, načinu života njihova ravnoteža, kao i o funkciji jajnika žene. Sve te stvari mogu da utiču na sadržaj glikogena u vaginalnom zidu, koji je pretvoren u visokoj koncentraciji mliječne kiseline ,tako sprečava širenje loših bakterija.

Različite bolesti može da uzrokuje alkalna okolina u rodnici. Nekada lijekovi ili neke druge hemikalije mogu kontra indikacije da izazovu, ali vam mi savjetujemo jedan prirodni lijek koji će normalizirati mikrofoloru vagine i koji će sigurno da neželjene znakove vaginitisa eliminiše.

Rating: 1.0. From 2 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *