Ove stvari ne smijete čuvat u novčaniku : Ako ih izbacite novac će vam kapati kao iz česme – SuperCarobniSvijet

Ove stvari ne smijete čuvat u novčaniku : Ako ih izbacite novac će vam kapati kao iz česme

Novčanik svakako predstavlja dio svakodnevnog aksesoara u kojem nosite novac i stvari kao što su dokumenti ili fotografija.

Zanimljivost koju smo čuli jeste da nije preporučljivo kupovati polovan novčanik ili kožni novčanik. Smatra se da kožni novčanik donosi loše vibracije, zbog životinja koje su žrtvovane za izradu novčanika i njihovog bola.

Prema nekim vjerovanjima, postoje određene stvari koje ne biste trebali držati u vašem novčaniku, jer prizivaju negativnu energiju.

Ono što je važno jeste da novčanik kojeg vi koristite nije neko drugi posjedovao, vi biste trebali biti jedini njegov vlasnik. Takođe račune nije poželjno čuvat u novčaniku jer vam donose lošu energiju, i blokiraju prilive novca. Isto važi i za vizitkarte.

Takođe, prema ovom vjerovanju, potrebno je da u novčaniku imate više novca nego što vam je potrebno, jer na taj način prizivate tu vrstu energije koja će u vaš život donijeti mnogo novca.

Takođe je bitno da novčanice u novčaniku budu uredno složene, a ne neuredno i nasumice.

Postoji još jedna stvar. Jako je bitno da li ste vi sebi kupili novčanik, ili ste ga dobili na poklon. Ukoliko ste ga dobili kao poklon, postoji mogućnost da vam se neće sviđati, što će opet prizvati negativnu energiju koja vam neće donositi novac.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *