Ni oni nisu besmrtni : 7 poznatih ličnosti koje imaju teške bolesti – SuperCarobniSvijet

Ni oni nisu besmrtni : 7 poznatih ličnosti koje imaju teške bolesti

Iako im velika većina ljudi zavidi na njihovom bogatstvu i uspjehu i željeli bi imati život poput njihovog, slavne ličnosti su obični smrtnici baš kao i svi mi, bez izuzetka.

Slavne ličnosti se, takođe, susreću sa svakodnevnim problemima baš kao i obični ljudi. Tako ih ni bolesti ne zaobilaze, a ove poznate ličnosti se suočavaju sa ozbiljnim zdravstvenim problemima :

Miley Cyrus – Nekada bila sumpatična djevojcica, sada je poznata po skandalima, nedavno je izjavila kako ima hroničnih problema sa ubrzanjem srčanog rada, odnosno tahikardijom.

 

Jon Hamm – Ovaj poznati glumac pati od kožnog oboljenja Vilitigo. Vilitigo je autoimuna bolest koja dovodi do smanjene pigmentacije kože uslijed odumiranja melanocita.

 

Pamela Anderson – Pati hepatitisa C, bolesti koja dovodi do propadanja jetre. Izjavljivala je za medije kako se plaši da neće još dugo živjeti, ali nasreću bolest je nije još uvijek porazila.

 

Kathy Bates – Ova je glumica imala dvostruku masektomiju.

 

Morgan Freeman – Ovom poznatom glumcu dijagnosticirana je bolest fibromialgija, koja se manifestuje jakim bolovima u rukama.

 

Cher – Dugo godina pati od hroničnog umora, koji može izazvati teške posljedice po imunološki, kardiovaskularni i nervni sistem.

 

Tom Hanks – Od svoje 36. godine, ovaj glumac se bori sa dijabetesom.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *