Imam 20 godina, ljubavnica sam muškarcu koji ima… – SuperCarobniSvijet

Imam 20 godina, ljubavnica sam muškarcu koji ima…

IMAM 20 GODINA, A BILA SAM LJUBAVNICA MUŠKARCU KOJI IMA 41.GODINU.OŽENJEN JE I IMA KĆERKU KOJA JE JEDNU GODINU STARIJA OD MENE. NISAM SIGURNA KAKO SE TO DESILO, ALI MISLIM DA JE NAJVIŠE ZBOG NOVCA. ON JE PRIČAO ZA SVOJU ŽENU DA GA NERVIRA, DA JE MLITAVA I RUŽNA, A MENE JE UVIJEK HVALIO DA SAM TOP RIBA.

Rekao mi je da sam u stanju zadovoljiti ga košto nije nijedna do sad. Priznajem, godilo mi je to što me je hvalio, laskalo mi je, sretna budem mnogo kad me pohvali i kada mi kaže da sam mu najbolja. Naša sreća je trajala do trenutka kada se ona pojavila na mojim vratima.

Pomislila sam prvo da neko prosi kada sam tek vrata otvorila, a zatim mi se predstavila i objasnila ko je i zbog čega ona dolazi. Bila je jako kulturna i ljubazna, te me je zamolila da je saslušam šta ima reći. Bila sam potpuno zbunjena. Pokazala mi je neke svoje slike iz mladosti i tada sam vidjela da je bolja riba bila od mene u mojim godinama, pokazala mi je i slike sa svojom djecom kada su svi na okupu, gdje djeluju jako sretno.

Zatim mi je kazala da može da podnese sramotu koju joj je muž nanio, ali me je zamolila da ne dozvolim zbog djece da on nju napusti. Ne ljutim se na tebe, rekla mi je, neka bi druga bila da tebe nema, ali molim te, nemoj da avantura preraste u nešto ozbiljnije. Zatim je ustala i otišla.

Danima ja već o tome razmišljam, pomislima sam kako ne bih voljela da sam u njenoj situaciji, ali ko mi garantuje da neću biti za 15 – 20 godina.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *