Pijanom Banjalučaninu policajci dali pravo na jedan poziv – ostali su BEZ RIJEČI kada su shvatili koga zove – SuperCarobniSvijet

Pijanom Banjalučaninu policajci dali pravo na jedan poziv – ostali su BEZ RIJEČI kada su shvatili koga zove

OVO JE VIJEST KOJA JE STARA, ALI PRIČE IZA KULISA I DALJE TRAJU. DESILO SE PRIJE DVIJE GODINE, KADA SU POLICAJCI ZAUSTAVLJALI RADI RUTINSKE KONTROLE AUTOMOBILE. POLICAJCI SU DO SAD NAVIKLI NA PIJANČENJA VOZAČA, ALI ONO ŠTO IM SE SAD DESILO SIGURNO DA NISU NIKADA RANIJE IMALI.

Za ovu smiješnu situaciju, krivac je isključivo ovaj Banjalučanin, koji je popio i više nego što je trebao. Uvijek imate pravo na jedan poziv kada vas zadrže u stanici, a obično se advokat pozove ili neka pouzdana osoba koja će vas izbaviti iz zatvora. Ovaj momak koji je zadržan u stanici je iskoristio savršenu priliku za poziv.

On je naručio roštilj. U parkiranom automobilu ga je pronašla policija dok je on drijemao. Prišli su da vide da li je sve u redu sa njim, a potom su shvatili da je pijan i da nema šanse da takav može da vozi automobil. Njega su odmah odvezli u stanicu kako bi se otrijeznio.

Njemu su rekli da ima pravo na samo jedan poziv, uzeo je telefon, a potom su policajci mislili da će iskoristiti šansu da pozove nekog člana porodice, okrenuo je broj jednog poznatog banjalučkog grila, a potom naručio ćevape, ne samo da je sebi naručio, nego i policajcima koji su tu bili s njim.

Imamo i situaciju kada je jedan Banjalučanin zeznuo policajce, dao im je ključeve automobila, potom je otišao taksijem, pa se vratio opet po automobil sa rezervnim ključevima.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *