NEKADA NAJPOPULARNIJA ZVEZDA GRANDA A DANAS SAMO OBIČAN PJEVAČ ISPOD ŠATORA! DA LI MOŽE NIŽE OD TOGA!? – SuperCarobniSvijet

NEKADA NAJPOPULARNIJA ZVEZDA GRANDA A DANAS SAMO OBIČAN PJEVAČ ISPOD ŠATORA! DA LI MOŽE NIŽE OD TOGA!?

Godinama unazad, Zvezde Granda su jedan od najpopularnijih muzičkih šou programa u regionu, nastupaju izuzetno talentovane osobe koje imaju zavidne vokalne sposobnosti.

Odlične uspjehe je ostvarila većina Zvezda Granda, dok nekima naravno to nije baš lagano došlo. Jedan od učesnika ovakvog šou programa je bio među svojim kolegama najpopularniji, sada je sve iznenada krenulo silaznom putanjom za njegovu karijeru.

I dok njegove kolege rade punom parom, klubove pune i rekordne posjećene nastupe imaju, on pod šatorom danas nastupa. Tako i obično biva na samom početku karijere, kada pjevači pod šatorom nastupaju, ali kada dobijete određenu dozu popularnosti, tamo više i ne zalaze.

Ugovaraju u velikom zamahu i pune gradske klubove, veće nastupe ugovaraju, i slično. Riječ je naravno o bivšoj Zvezdi Granda, dobro poznatom Slobodanu Vasiću, koji je izuzetno talentovan i harizmatičan momak koji je davno pokazao svoj talenat kada je postao Grandova zvezda. On je pošteno zaradio svoj dinar, a to što pokazuje da i dalje nastupa pod šatorom, da se trudi da zaradi novac.

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *