Imate manjak želje za intimnim odnosom – moguće je da su vam se hormoni poremetili, a to je jako opasno! – SuperCarobniSvijet

Imate manjak želje za intimnim odnosom – moguće je da su vam se hormoni poremetili, a to je jako opasno!

OVE PROMJENE SU JAKO BITNE PO VAS, MI CIJELI ŽIVOT PROLAZIMO KROZ NEKE HORMONALNE PROMJENE. KAO ŠTO ŽENE PROLAZE KROZ MENOPAUZU, TAKO MUŠKARCI PROLAZE KROZ ANDROPAUZU.

Čitavo tijelo će osjećati psihičke promjene kada dođe do disbalansa hormona, a morate da obratite pažnju na ove simptome.

1 – primjetili ste da imate manjak želje za intimnim odnosom, to se rezultira time što je nizak nivo hormona kod oba pola. Muškarci imaju nizak nivo testosterona, a kod žena je u pitanju nizak estrogen. Povećajte mišićnu masu i testosteron će vam biti jači i veći. To važi kod muškarca

2 – Manjak progesterona će kod žena prouzrokovati nesanicu, dok kod muškarca manjak testosterona.

3 – primjetili ste da imate problema sa pamćenjem, sjećate se nekih stvari kroz maglu, ali opet ne možete da utvrdite tačno gdje je nešto… Kod žena nizak estrogen, hronični stres, nadbubrežne žlijezde neće proizvoditi dovoljno kortizola.

4 – Problemi sa varenjem vam nastaju jer imate nizak kortizol. Ujutru je on obično visok, to vam pomaže da se lakše probudite. Ako je nivo hormona niži nego što treba, onda su crijeva prateći problemi.

Loading..
Rating: 3.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *