Svaki usisivač ima ove rupice na cijevi? Kada vidite i sami koja je njihova svrha, koristiti ćete ih češće prilikom usisavanja – SuperCarobniSvijet

Svaki usisivač ima ove rupice na cijevi? Kada vidite i sami koja je njihova svrha, koristiti ćete ih češće prilikom usisavanja

Pretpostavljamo i sami da niste znali koja je funkcija ovih rupica na usisivaču. Nakon ovog članka ćete i sami početi da je koristite. Usisivač ima više funkcija.

Jedna od takvih funkcija su i rupice, koje možete pronaći na cijevima usisivača. Ljudi taj prostor ostavljaju zatvorenim, jer postoji mišljenje da će prašina da izlazi nastavimo li tako usisavati, otvoren je prolaz. Ipak, funkcija je znatno drugačijca.

RUpice imaju funkciju da smanje snagu usisivača. Kada zavjese usisavate, koristite te rupice, jer će vam biti potrebna manja snaga. Može da vam bude od koristi ako se nešto u samoj cijevi zaglavi. Ako otvorite ovaj otvor, smanjiti ćete snagu usisivača, a možete i da ga od pretjeranog zagrijavanja zaštitite.

Svi znamo kako je usisivač električni kućanski aparat, koji privlači u sebe prašinu, sitnije predmete, koji se nalaze na podu, a uz pomoć djelomičnog vakuuma koji inače proizvodi pumpa koja je u aparatu ugrađena.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *