Fahreta Jahić je čak 20 godina krila tajnu: Ovo su prava imena sinova pjevačice Lepe Brene, šta ima Aleksandra reći na sve ovo – SuperCarobniSvijet

Fahreta Jahić je čak 20 godina krila tajnu: Ovo su prava imena sinova pjevačice Lepe Brene, šta ima Aleksandra reći na sve ovo

Lepa Brena je jedna od najvećih zvijezda muzičkog neba Srbije. Iako je prije svega bila simbol atraktivnosti bivše Jugoslavije, Lepa Brena je i danas jedan od najvećih brendova Srbije. Ona je u braku sa poznatim bivšim teniserom Bobom Živojinovićem sa kojim ima i dva sina, Viktora i Stefana.

Javnosti je malo poznato kako se Brenina djeca ne zovu uopšte tako.

Budući da su oni u Americi rođeni, imaju i srednja imena. U dokumentima su Viktor Ernest i Stefan Emerald.

Citat: Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani imamo to srednje ime – izjavio je Stefan za Informer.
Lepa Brena je nedavno otvorila vrata svom doma, njena vila je smještena u naselju Bežanijska kosa, a pokazala je i kako izgleda unutrašnjost njenog doma. Pjevačica se potrudila oko svakog detalja da bi svebi, ali i svojim ukućanima obezbijedila uvijek prijatan boravak.

Loading..
Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *