Djevojka od 16 godina se udala za prijatelja svoje mame: On je od nje 28 godina stariji, ali nije najgori dio priče – SuperCarobniSvijet

Djevojka od 16 godina se udala za prijatelja svoje mame: On je od nje 28 godina stariji, ali nije najgori dio priče

IAKO SMO I SAMI NEKOLIKO PUTA SVJEDOCI DA SMO UPOZNALI PAROVE U NAŠOJ OKOLINI MEĐU KOJIMA JE VELIKA RAZLIKA U GODINAMA, POSTOJI GRANICA PREKO KOJE JE TEŠKO PREĆI ALI DESILA SE JEDNA SITUACIJA KADA SE DJEVOJČICA BETH UDALA ZA PRIJATELJE SVOJE MAJKE, ENDIJA, KOJI JE IMAO 47 GODINA U TOM TRENUTKU.

Njihova priča je tako zgrozila cijeli svijet, evo kako se stvar dalje razvijala.

I Andy je sam priznao da se zaljubio u Beth slučajno, iako mu je na prvu teško palo što je ona 28 godina mlađa od njega, shvatio je da ukoliko mu ona tu naklonost uzvraća, ne treba biti nikakva smetnja u njihovoj ljubavi. Iako nije mislio da se može to desiti, Beth je i osjećala zaista nešto prema njemu, kada su mještani iz sela za to saznali, odmah su se svi podigli protiv njih.

Odmah su ga prozivali da je pedofil, pitali su ga kako mu se ne gadi biti s djevojkom koja mu može biti kćerka po godinama, ali se nije htio na njih obazirati. Odlučio je oženiti Beth, ali su morali pobjeći iz grada zbog vlastite sigurnosti. Andy priznaje da se kao životinja osjećao u tom trenutku, ali to je iza njih sada.

Već tri godine je par u braku, u međuvremenu su dobili i dvojicu sinova, jako su sretni zajedno. BEth je priznala da je u njega još uvijek zaljubljena, na njega nikad nije drugačije ni gledala osim kao na svog muža.

Da li biste nam mogli nešto više o ovome reći ili ne? Kažite nam i sami

Rating: 3.0. From 2 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *