Zbog njene ljepote su Beograđani padali na koljena, udala se za čuvenog srpskog biznismena i živjela je na Beverli Hilsu. Šta se desilo s poznatom glumicom? – SuperCarobniSvijet

Zbog njene ljepote su Beograđani padali na koljena, udala se za čuvenog srpskog biznismena i živjela je na Beverli Hilsu. Šta se desilo s poznatom glumicom?

Ova popularna glumica je bila udata za Džordža Zečevića, američkog biznismena koji je imao srpsko porijeklo, on je preminuo 2012.godine.

Radi se o glumici Maji Sabljić koja je upisala fakultet dramskih umjetnosti 1979.godine, a tada je snimila i film Lične stvari 1979.godine, u filmu se govori o Majinom momentu kada je upisala gimnaziju pa do prijemnog ispita na fakultetu.

U tom filmu su glumili Svetislav Goncić, SOnja Savić, Zoran Cvijanović i Olivera Ježina. Maja je primljena u uži krug kandidata, ali ona te godine nije upisala glumu, ali je to nije spriječilo da kasnije postane jedna od najdražih glumica sa ovih prostora.

Svi je pamte po njenom osmijehu iz Žikine Dinastije, kada nam je ostala u srcima. Skoro dvije decenije živi u Americi, rijetko je prisutna javnosti, a ne bavi se ni glumom više. Za Žorža se udala 1992.godine, a on je preminuo 2012.godine. Inače, viđena je prije par godina na ljetovanju u Crnoj Gori, a tamo je bila sa sestrom i njenim kćerkama.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *