Haris Berković uskoro postaje ponosni otac ? Svi su ostali u čudu kada su vidjeli trudnički stomačić Rade Manojlović (FOTO) – SuperCarobniSvijet

Haris Berković uskoro postaje ponosni otac ? Svi su ostali u čudu kada su vidjeli trudnički stomačić Rade Manojlović (FOTO)

Rada Manojlović i Haris Berković su definitivno jedan od najsimpatičnijih parova Balkanske estrade. I pored velike razlike u godinama, Rada je devet godina starija od svog izabranika, to ih ne sprječava da imaju lijepu i sretnu vezu. Ovaj par plijeni pažnju gdje god da se pojave. Imali smo ih priliku vidjet nedavno u Sarajevu, na proslavi dvadesetpete godišnjice Avaza.

Rada je na toj svečanosti definitivno sve impresionirala svojim izgledom. Ono što su mnogi primjetili jeste njen stomačić koji je malo porastao. Svi su se zapitali da li je to ona trudna, odnosno da li Rada nosi Harisovo dijete.

Na ovoj manifestaciji Rada je dobila dvije nagrade :

Nagrada za pjevačicu godine i nagrada za duet godine, naravno sa Harisom Berkovićem.

Ono što su takođe svi primjetili jeste da je rada stalno bila na vezi sa svojim odabranikom, te mu govorila koliko ga voli. Pored toga moglo se primjetiti da Rada konstantno dira svoj stomak, baš kao što to sve trudnice rade. Nakon završenog razgovora, Rada je sjela u automobil te ju je menadžer odvezao do jednog beogradskog kluba, gdje je zabavljala publiku do jutarnjih sati.

Rating: 2.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *