Neven Ciganović otkrio Jeleninu najveću tajnu, objavio fotografije kao dokaz: Vidite li ovaj šešir na njenoj glavi, fanovi u nevjerici, ovo je njena tajna – SuperCarobniSvijet

Neven Ciganović otkrio Jeleninu najveću tajnu, objavio fotografije kao dokaz: Vidite li ovaj šešir na njenoj glavi, fanovi u nevjerici, ovo je njena tajna

Kontroverzni Neven Ciganović preko društvenih mreža nazvao je pop divu Jelenu Karleušu.

Tvrdi da je Karleušin moderni šešir, koji slika cijelo vrijeme, zapravo jeftin modni predmet i košta 10 dolara.

-Budući da paket iz Kine još nije stigao za Maju Suput i Grubnicki, samoproglašena balkanska modna ikona pobrinula se za ovaj must-have trend ovog ljeta. Dakle, ekipi ako i vi želite biti u trendu i već dvije sezone zaredom držite madrac, samo da znate da su slamnati šeširi koji štite cijelu plažu od opasnih UV zračenja hit ovog ljeta na svim društvenim mrežama, a ova modna ikona može vam se svidjeti da ih dobije za samo 10 dolara, napisao je.

Usput, Neven već duže vrijeme privlači pažnju na sebe, zbog brojnih plastičnih operacija koje je tijekom godina podvrgnuo. Modna stilistica iz Hrvatske sudjelovala je u Parovima, Farmi i Big Brotheru, promijenila je svoj osobni opis, a na društvenim mrežama se često može naći komentar kako izgleda kao lutka. Nikada nije skrivao da voli plastične operacije i tetovaže, pa je danas više poput lutke nego što izgleda kao muškarac.

“U srednjoj školi sam odlučio smršaviti, pa sam postao bulimičan i anoreksičan. Bio sam jako opsjednut svojim izgledom”, rekao je svojedobno. Davno je priznao da je bio podvrgnut plastičnoj operaciji, radeći kao model u Italiji kako bi podigao kapke, dva puta otišao pod nož kako bi ojačao bradu i jagodice i napumpao usta silikonima. Imao je već operirani nos u Iranu dok mu je presađivao dio kose u obrve, što je učinio u Istanbulu jer ih je želio kovrčaviji nego prije. Na tijelu ima više od 20 tetovaža, a između ostalog i Severinin imidž tetoviran je na sebi.

“Samo želim prestati stariti, učiniti da izgledam kao da imam 47 godina zauvijek”, rekao je.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *