Kćerka Saše Popovića i Suzane je ružna kao gabor – ne viđamo je često, sve obara s nogu gdje god se pojavi – SuperCarobniSvijet

Kćerka Saše Popovića i Suzane je ružna kao gabor – ne viđamo je često, sve obara s nogu gdje god se pojavi

Kći Suzane Jovanović i Saše Popovića, Aleksandra, ne pojavljuje se tako često u javnosti, a ovog je puta uhvaćena u šetnji s majkom.

Trenutno je studirala, a jednom prilikom Sasa je priznao da je ne zanima javni život. Osim studija, radi i kao Tonac u Grandu. Kćerku i majku u šetnji su ih uhvatile lovačke ekipe Paparazzo, u potpuno prirodnom stanju.

Podsjećanja radi, Sašinu obitelj čini i Suzanin sin iz prvog braka – Daniel, za kojeg Sasa kaže da ga gleda kao svoje dijete.

Suzanin prvi brak, u dobi od samo 18 godina, trajao je samo sedam mjeseci, a danas nema riječi hvale o svom bivšem mužu.

-Otac je taj koji se brine za vas i brine se o vama, bez obzira jeste li on vaš biološki otac ili ne. Sale ga je također njegovao i educirao te ističe da je Daniel više od svog sina gdje god ima priliku.

Kaže da Daniel uopće ne želi razgovarati o svom ocu.

-Daniel ne želi da razgovaram o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga se spominje. Daniel je odrastao sa mnom, a Sale njegov  pravi otac. Od njega je naučio sve što je znao. S nama surađuje u Grandu, kao majstor tona, u režiji i uspio se izvrsno istaknuti. Svakog dana moje srce raste kad čujem da ga ljudi hvale, od njega smo postali divan čovjek i vjerujem da će jednog dana biti divan suprug – jednom je prilikom u intervjuu Susan rekla o svom sinu.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *