Jelena je i u prvom braku švrljala, izluđivala je Vladu Mandića, zvala ga na medenom mjesecu, a Karić ništa nije znao – SuperCarobniSvijet

Jelena je i u prvom braku švrljala, izluđivala je Vladu Mandića, zvala ga na medenom mjesecu, a Karić ništa nije znao

Što se tiče burne prošlosti Jelene Karleuše, ima se puno toga za napisati. Ne samo da se udala za Bojana Karića, već se posvađala s rukometašem Vladom Mandićem kako bi saznala Kurir.rs. Još 2004. godine, upoznali su se na dobrotvornom događanju preko zajedničkog prijatelja kojeg su poznavali mnogo godina. “Vlada je jednostavno bila fascinirana Jelenom i pitala prijateljicu za njen telefonski broj.

Čim joj je poslao SMS, brzo je odgovorio i nastavili su svoju tajnu komunikaciju. Karleuša je u to vrijeme bila svježe udana žena i nikako nije htjela krenuti u bilo kakvu avanturu s nekad proslavljenim rukometašem, ali kako je vrijeme odmicalo, popularna Jeca pala je u njegov šarm. “Njihova se prepiska uglavnom odnosila na organiziranje sastanaka u tajnosti, kao i na upoznavanje tko voli, ne voli i slične stvari”, kaže izvor blizak Kuriru.

Mandić je ovih dana govorio i o cijeloj aferi s Vranjesom: „Ne bih ništa komentirao o ovom slučaju, imam ženu i četvero djece, ne želim da me stavite u istu rečenicu s ljudima poput nje, ne vidim sebe u istom kontekstu sa nju, vjerujte mi “, rekla je bivši rukometaš Kuriru, a na pitanje što misli o Jeleninoj navodnoj aferi zbog koje je cijeli Balkan i Ogi Vranjes maltretirao, bio je specifičan i jasan:” Naravno da je ne podržavam ni u jednom pogledu, ali mislim da da to uopće nije veliko iznenađenje, logično s njene strane. ”

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *