Mrtva Seljanka, Platila Haljinu 7000 Eura – Dragana Mirković Pokazala Da Nema Ukusa, Džaba Joj Svi Dijamanti I Njeno Zlato – SuperCarobniSvijet

Mrtva Seljanka, Platila Haljinu 7000 Eura – Dragana Mirković Pokazala Da Nema Ukusa, Džaba Joj Svi Dijamanti I Njeno Zlato

Iako je Dragana Mirković jedna od najvećih zvijezda koje je Balkan ikada imao, i iako je smatraju jednom od najbogatijih pjevačica na svijetu, činjenica je da joj se mnogi od ovih pjevačica često zamjeraju zbog činjenice da se nikada nije znala obući u modi. To, naravno, ne znači da ona uopće nema ukusa, već da jednostavno nikada nije uspjela istaći se na naročito pozitivan način, ili barem tako misle svi oni koji razumiju modu.

Dragana je, naime, jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima i može se ponositi činjenicom da neki njeni skandali kojih bi se današnji pjevači trebali sramiti ili koristiti da privuku pažnju medija na sebe, nikada nisu bili povezani sa njenom karijerom. Međutim, većina se slaže da je možda s vremenom DraganA trebala unajmiti tim stilista koji će joj pomoći da izgleda kao prava svjetska zvijezda poput nje.

Ipak, ona je uvijek pokušavala izdvojiti sebe, a ne može se reći da je često znala ići pod ruku. Modni kritičari bili su toliko razočarani haljinom da je Dragan platio 7.000 eura, što je bio apsolutni neuspjeh za sve.

Međutim, pjevačica nikada nije preplatila za sve ove negativne komentare, a mnogima može poslužiti kao uzor. Slažete li se sa nama ili imate malo drugačije mišljenje kada je u pitanju Dragana Mirković? Pišite nam u komentarima ispod.

Loading..
Rating: 3.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *