Cijela Amerika mu ne može odoljeti : Srbin koji je proglašen za najljepšeg doktora – SuperCarobniSvijet

Cijela Amerika mu ne može odoljeti : Srbin koji je proglašen za najljepšeg doktora

Balkan je zaista pun dešavanja, dosta ružnih stvari se dešava ali pored njih ima i onih lijepih stvari koje je zaista lijepo pročitat. Danas smo odlučili pisati o jednoj od tih lijepih stvari.

Jedan čovjek iz Srbije preplavio je američke medije i to zamislite, zbog nečega pozitivnog. Izgled, pamet, obrazovanje i uspjeh su ono što je ovog čovjeka proslavilo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vasilije Vujović je po zanimanju specijalista plastične hirurgije, u martu je proglašen za najzgodnijeg doktora, a takvim su ga prozvali najugledniji mediji, prvi je to uradio Daily Mail.

On svoje privilegije najzgodnijeg doktora sa velikim oprezom koristi, jer kako kaže, trudi se da ostane profesionalan u svom poslu. Sam kaže da je veliki izazov njemu kao muškarcu da se nosi sa ovim, ali s druge strane kaže da mu je najvažnije ostati profesionalan i posvetiti se poslu kojem je posvetio svoj život.

Dodao je kako ne voli agresivne djevojke, te da voli fine djevojke koje su zanimljive i zabavne, te imaju smisla za humor, te dodaje kako mu fizički izgled nije naročito bitan.

Kaže kako je ljepota žene u oku muškarca koji je posmatra, a ono što mu je bitno jeste da je ona njemu lijepa i nikome više. Dr. Vasilije je trenutno zaposlen u Beogradu, a kaže kako mu je oduvijek san bio da postane hirurg.

 

Loading..
Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *