PRIJE DESET GODINA ONA JE RODILA OSMORKE, DOKTOR ZBOG NJE IZGUBIO DOZVOLU ZA RAD: A evo kako ona i njena djeca DANAS IZGLEDAJU! – SuperCarobniSvijet

PRIJE DESET GODINA ONA JE RODILA OSMORKE, DOKTOR ZBOG NJE IZGUBIO DOZVOLU ZA RAD: A evo kako ona i njena djeca DANAS IZGLEDAJU!

Prije deset godina Amerikanka Natalie Sulman rodila je osmorke i tako zaprepastila cijeli svijet, bila je rekoder. Sve se bebe rodila je žive. Njezin liječnik, Dr. Kamrava im je ugradila 12 embrija u maternicu, zbog čega je kasnije i izgubila dozvolu, jer se u praksi presađuju od dva do tri.

U to je vrijeme Natalie, koja se razvela, imala šestero djece koja žive s njom. Odlučila se boriti za svojih 14 mališana. Planirala je vratiti se u školu i financijski osigurati svoju djecu, bez pomoći javnosti.

“Znam da ću moći učiniti sve za njih kad završim školu. Da sam samo sjedila i gledala televiziju, a da nisam učinila ništa da svojoj djeci pružim bolju budućnost, smatrala bih to sebičnim”, objasnila je.

Nekoliko se puta pojavljivala u javnosti kako bi ostvarila financijsku dobit, a potpisala je i ugovor za vlastiti reality show. Nažalost, predstava nikad nije snimana. Natalie sada živi u maloj trosobnoj kući u blizini Los Angelesa s četrnaestero djece.

Loading..
Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *