Danas glasi za najzgodniju voditeljicu Granda – ranije nije izgledala tako (FOTO) – SuperCarobniSvijet

Danas glasi za najzgodniju voditeljicu Granda – ranije nije izgledala tako (FOTO)

Dok je bila mlađa, uporedo sa studijama Geografije bavila se manekenstvom, a zatim se na prijedlog tetke prijavila na audiciju za TV lica BK televizije, gdje je sve počelo…

Voditeljica popularne muzičke emisije Zvezde Granda, 34- godišnja Sanja Kužet prije 12 godina oprobala se na filmskom platnu. Imala je ulogu djevojke Senke u filmu “Šejtanov ratnik”, te je tu jako zapaženo prošla.

Njena karijera je započela sasvim slučajno. Njena tetka ju je nagovarala da se prijavi na audiciju na BK televiziji, odakle je sve to i počelo.

Zatim je prešla na Pink televiziju, gdje je radila na informativnim i zabavnim emisijama, te je upamćena kao voditeljica emisije TV Bingo.

Osim Šejtanovog ratnika, ona se 2010. godine pojavila i u filmu Doba nevinosti, a danas je jedno od najprepoznatljivijih voditeljskih lica muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Ova prelijepa brineta je inače svoje djetinjstvo probela u mirnom naselju Banovo Brdo, gdje je išla u vrtić, baletsku školu i predškolsko. Osnovno i muzičko obrazovanje je stekla u naselju Miljakovac, gdje joj i danas žive roditelji.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *