Samo ovo treba da popijete na prazan želudac: Nakon 20 minuta ćete izbaciti sve toksine iz svog tijela – SuperCarobniSvijet

Samo ovo treba da popijete na prazan želudac: Nakon 20 minuta ćete izbaciti sve toksine iz svog tijela

NEKADA NISMO SVJESNI KOLIKO MOŽE DA UTIČE NEREDOVNA PROBAVA NA NAŠ ORGANIZAM, MOŽE IZAZVATI RAZNE PROBLEME NAŠEG ORGANIZMA, UTIČE ISTO TAKO I NA RASPOLOŽENJE I KOLIKO SE PRODUKTIVNO OSJEĆAMO U TOKU DANA.

A ono što nije poznato većini je to koliko neka osoba ima prosječnu težinu u svojim crijevima, a ona može da sadrži od 4,5 do 11 kilograma osušenih fekalija, a oni koji su pretili imaju taj broj još veći u svom organizmu.

Bitno je da znate da postoje recepti koji vam mogu pomoći sve ove nepotrebne materije iz tijela da izbacite, trebati će vam jedna šoljica svježe cijeđenog soka od jabuke, dvije žlice cijeđenog limuna, jedna žlica soka od đumbira, mala žlica morske soli i pola šoljice mlake vode.

Na laganoj vatri u loncu zagrijte vodu, ali pazite na to na voda ne proključa, a onda nju ulijte u staklenu čašu u koju ćete da dodate morsku sol i da miješate sve dok se sve to ne otopi. Zatim u to dodajte i ostale sastojke, te to sve dobro promiješajte.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *