Žestoka i vrela akcija Krunićke i Petrućija pred svim ukućanima: Svi zadrugari stojali oko kreveta i navijali, skandirali a ono što su radili ispod jorgana je bolesno (Video) – SuperCarobniSvijet

Žestoka i vrela akcija Krunićke i Petrućija pred svim ukućanima: Svi zadrugari stojali oko kreveta i navijali, skandirali a ono što su radili ispod jorgana je bolesno (Video)

Jelena Krunić i Marko Petrušević Petruć su se sinoć po prvi put poljubili na žurci, a onda, kako to inače bude na kraju sa zadrugarima, oni su onda završili i u krevetu.

Čim su došli do zajedničke spavaće sobe, njih dvoje su se jako opustili to dok su svi ostali ukućani bili budni, a sva svijetla su bila popaljena. Oni su se tako pred svima u potpunosti prepustili svojim strastima pa su imali žestoku i vrelu akciju ispod jorgana baš pred svima. Oni nisu htjeli da obraćaju pažnju na ostale koji su pomno pratili dešavanja ispod jorgana.

Svi zadrugari su se okupili oko njihovog kreveta i svi su skandirali i navijali sa obijacama. Jedni od onih koji su odlučili ipak da odu korak dalje su bili zavrtali njihov jorgan kako bi se uvjerili da je njihova akcija stvarna.

Naime, čim su došli do zajedničke spavaće sobe, njih dvoje su se jako opustili to dok su svi ostali ukućani bili budni, a sva svijetla su bila popaljena. Oni su se tako pred svima u potpunosti prepustili svojim strastima pa su imali žestoku i vrelu akciju ispod jorgana baš pred svima. Oni nisu htjeli da obraćaju pažnju na ostale koji su pomno pratili dešavanja ispod jorgana.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *