Za nju kažu da je uradila najviše estetskih operacija: možete li prepoznati pjevačicu sa slike – SuperCarobniSvijet

Za nju kažu da je uradila najviše estetskih operacija: možete li prepoznati pjevačicu sa slike

Već godinama ova pjevačica nas osvaja svojom harizmom, pjesmama. Ono čime se može pohvaliti je to  što je većinu pjesama sama napisala.  Pretpostavljate li već sada o kome je riječ? Ona je međutim uradila dosta estetskih zahvata, zbog čega danas izgleda sasvim drugačiej u poređenju na fotografije iz mladosti .

Nije željela da te promjene budu tako očigledne. Nedavno je objavila  sliku iz djetinjstva gdje možete vidjeti kako je izgledala u tinejdžerskim danima. Mnogima je djelovala potpuno neprepoznatljivo. Riječ je o popularnoj Emini Jahović.Ona nema taj problem da pokaže kako je izgledala prije operacija,što mnoge  poznate ličnosti kriju . Pogledajte  sliku koju je Emina objavila:

Šta kažete na ovu promjenu ? Baš je bila slatka, zar ne? Da li ste je odmah prepoznali ili i  niste mogli dovesti odmah u vezu sa poznatom pjevačicom. Kako god, Emina Jahović je danas jedna od najpopularnijih pjevačica i izgleda bolje od mnogih zvijezda. Uporna je čime je  uspjela  da ostvari svoje snove i zavidnu karijeru. Ovako je izgledala prije operacija:

Loading..
Rating: 4.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *