Mustafa Sandal u vezi sa zavodnicom iz serije “Sulejman Veličanstveni”: Objavio sa njom fotografiju i odmah je izbrisao! – SuperCarobniSvijet

Mustafa Sandal u vezi sa zavodnicom iz serije “Sulejman Veličanstveni”: Objavio sa njom fotografiju i odmah je izbrisao!

Fotografija Mustafe Sandala koja se pojavila na društvenim mrežama, u medijima je izazvala ogromnu pažnju. Bivši suprug pjevače Emine Jahović, Mustafa Sandal, ponovo je turske medije uzburkao nakon što je objavio jednu sliku na Instagramu.

Naime, Mustafa je na društvenim mrežama objavio prije par dana fotografiju na kojoj je u nježnoj pozi s misterioznom damom kojoj se samo dio lica vidi. Slika je hrpu komentara izazvala pa je Mustafa i izbrisao nakon izvjesnog vremena. Dok jedni misle da on i dalje nije prebolio raskid, on je upravo suprotno pokazao!

 

Oni smatraju njegovu objavu kontraudarom na objavu biznismena Sadetina Sarana kojeg povezuju mediji sa Eminom Jahović i tvrde da su u vezi, a jedan od dokaza je i to što su se njih dvoje počeli pratiti ovih dana na društvenim mrežama.
Podsjećanja radi, Sadetin je objavio na Instagram profilu fotografiju na kojoj ga neka mlada žena ljubi čije se lice ne vidi (a dosta podsjeća na Eminu), tvrdeći da je u pitanju njegova kćerka. I on je već naredni dan izbrisao fotografiju.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *