Bruka u jutarnjem programu: Bestidnica napala voditeljku, pa spomenula i dijete – Irina napustila uplakana studio (video) – SuperCarobniSvijet

Bruka u jutarnjem programu: Bestidnica napala voditeljku, pa spomenula i dijete – Irina napustila uplakana studio (video)

U EMISIJI KOJA SE PRIKAZUJE POD NAZIVOM DOBRO JUTRO SRBIJO NA TELEVIZIJI HEPI ODIGRALA SE PRAVA, KAD SU SE VODITELJKA IRINA VUKOTIĆ I POPULARNA ANALITIČARKA JELENA MILIĆ SUKOBILE JUTROS.

Jelena Milić je na početku emisije ušla u otvoreni sukob sa Irinom, napala je žestoko ničim izazvana.

Naime, direktorici CEAS-a, inače poznatoj po poganom jeziku, nije se dopao način na koji je sa Vojom Šešeljem novinarka televizije Hepi nedavno vodila razgovor, optužila je direktno da nije stala u njenu zaštitu kada je izjavio lider S R S-a da da Jelena ima picajzle.

A koliko je bio beobziran i brutalan napad Milićeve, govori i činjenica da je čak i Irininu maloljetnu kćerku uključila u priču. Uvrijeđena i uzbuđena je vidno, voditeljica je studio prije završetka razgovora sa gošćom.

CITAT: -Irina, vi imate dijete – kćerku, kako biste se osjećali da neko kaže za vas u javnosti ‘imate picajzle, a vi u studiju mr tva ladna sjedite i ne reagujete na to. Znate Irina, to nije ugodno – rekla je Jelena, a na to joj je voditeljica odgovorila:

Rekli smo svaki put da neprimjerene izjave ne dozvoljavamo, sjećam se odlično, znam o kome govorite. O Šešelju, vas i još par žena je spomenuo i ja sam rekla da ne smije vrijeđati žene.

Jelena joj je odgovorila da njegovane žene ne smije da dira.

Potom je rekla kako nije toliko površna da bi tako odgovorila, a drugo, njena uloga nije da brani i miri goste. Nije vaspitačica u vrtiću da miri zavađane goste.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *