Toliko je zgodna da joj niko ne vjeruje da je rodila troje djece – žena srpskog pjevača prava je bomba i zapanjit će vas kako izgleda (Foto) – SuperCarobniSvijet

Toliko je zgodna da joj niko ne vjeruje da je rodila troje djece – žena srpskog pjevača prava je bomba i zapanjit će vas kako izgleda (Foto)

Pjevač Predrag Jovanović, poznatiji na estradnoj sceni kao Peđa Blizanac, bio je svojevremeno član benda Blizanci sa rođenim bratom Nenadom, ali su se posvetili nakon nekoliko godina samostalnim karijerama. 

Predrag i Ana imaju kćerku i dva sina, a ponosna mama se izvrsnom figurom može pohvaliti, na kojoj bi joj pozavidjele sve dame!

Izuzev na poslovnom, poznati pjevač je i na privatnom planu ispunjen i u skladnom je braku sa suprugom Anom već dugi niz godina.

Peđa Blizanac se pridružio 2012. godine Leksington bendu, s kojim je brojne hitove snimio od tada, a upravo mu supruga Ana pruža najveću podršku. Iako su se on i njegov brat Nenad razdvojili nakon raspada dua, nastavili su da se muzikom bave. Inače, Peđa u Leksingtonu svira klavijature.

Peđa i Ana su godinama u skladnom i harmoničnom braku i dobili su troje djece – kćerku i dva sine. Mnogi zavide popularnom pjevaču, s obzirom na to da je njegova ljepša polovina iznimno atraktivna, a privlači poglede okoline gdje god se pojavi.

Loading..
Rating: 2.0. From 2 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *