Svi su ostali zapanjeni komentarom Severinine svekrve : ona o njoj ima samo ove riječi – SuperCarobniSvijet

Svi su ostali zapanjeni komentarom Severinine svekrve : ona o njoj ima samo ove riječi

Pjevačica Severina se mnogo svidjela porodici Kojić prilikom susreta sa njima.Iako je ljubav Severine Vučković i Igora Kojića na početku uzburkala javnost, Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja podržavaju ljubavnu vezu svog sina.Seve je sasvim  opčinila roditelje novog izabranika prilikom susreta sa njima u Beogradu.

Hrvatska pjevačica posjetila je Kojiće u njihovom domu   i  prijatno ih  iznenadila to koliko je Severina neposredna i ljupka. Svidjela im se najviše, nego  bilo koja prethodna Igorova djevojka, bez obzira na ogromnu razliku u godinama. Ona ih je kupila sa ogromnom ljubavlju koju pokazuje prema njihovom sinu i  veoma je prijatna u ophođenju sa svima” – prenio je dobro upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Pošto je Dragan Kojić Keba na turneji u Americi, mi smo stupili u kontakt sa njegovom suprugom Oljom, koja se gotov pa  nikad ne miješa u estradne priče svoje porodice,. Ipak je  potvrdila naša saznanja. Ona poštuje  Igorov izbor, i  Severina joj je sjajna osoba i, što je najvažnije, dobar čovjek. Uvijek će da glasa za ljubav.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *