Ubio se Šabanov sin, pucao sebi u glavu: Prijatelji ga našli u sred dnevne sobe u velikoj lokvi krvi – SuperCarobniSvijet

Ubio se Šabanov sin, pucao sebi u glavu: Prijatelji ga našli u sred dnevne sobe u velikoj lokvi krvi

Sin Šabana Sulića podigao je ruku i okončao život u dobi od 45 godina. Nakon što je kralj narodne muzike tragično izgubio život u februaru 2019. godine, saznalo se da nikada ranije nije upoznao sina kojeg nikada nije sreo u glavi, rekao je američki prijatelj drugi dan evropskim medijima. Želim da vam kažem šta sam čuo. Aleksandar je rođen i živio u Koloradu, a njegova majka Ana bila je u kratkoj vezi sa Sabanom Šaulićem.

Imala je dijete i njegovala ga i odgajala ga s 10 prstiju, sve dok se nije udala za dobrog čovjeka koji nije imao nikakve veze s pjevanjem i zabavama. Aleksandar je kasnije promijenio ime u Alexander i uzeo prezime majora Millera. Njegova majka povjerila se mojoj supruzi da je zapravo Šabanovo dijete, ali da pjevača više nikada nije vidjela ni čula.

Nije mu ni htjela reći. Rodila je dijete, a samo nekoliko godina nakon što je umrla, moj je sin saznao za priču od moje supruge. Tada je bio malo zbunjen, ali nije pokazivao želju da pronađe svog navodno pravog oca, velikog pjevača Sabana Šaulića. Živeo je mirno i pristojno, niko ne zna zašto je podigao ruku na sebe, pričalo se da je otkrio da je bolestan i da je to razlog zašto je to učinio – kaže izvor i dodaje:
Niko nije znao da ima oružje. Oduvijek je bio dobar čovjek, zarobljen u lokvi krvi koja je ležala nasred dnevne sobe, sudeći po njegovom vatrenom oružju. Nikad se nije oženio, nije imao djece. Izgubio je majku zbog moždanog udara, vrlo loše, a očuh je još živ.

Radio je kao konobar, stalno mijenjao mjesta, ali imao je novca da živi normalan život. Ana, njegova majka, poreklom iz Srbije, u Ameriku je došla vrlo mlada. Sabana je upoznala tokom njegove turneje po Americi, ludo se zaljubila i navodno je ostala s njim u drugom stanju.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *